За добу рятувальники двічі надавали допомогу рівнянам по відкриванню вхідних дверей квартири

14.01.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

13 січня о 13:40 до Служби порятунку за номером «101»  надійшло повідомлення про те, що в м. Рівне по проспекту Миру, 21 в зачиненій квартирі знаходиться 3-х річна дитина.

Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою трьохколінної драбини потрапили через балкон  до квартири, де знаходилась дитина та відчинили вхідні двері батькам. Ще за мить і дитина була в обіймах щасливих батьків.

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Цього ж дня о 19:18 до Служби порятунку за номером «101»  надійшло повідомлення про те, що в м.Рівне, по вул.Льонокомбінатівська, 11 в зачиненій квартирі знаходиться жінка 1934 р.н. яка самостійно не взмозі відчинити двері. На місце події було направлено рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини які за допомогою шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews