Купання в ополонці будуть! Рівнян запрошують відсвяткувати разом Водохреще (Анонс)

15.01.2018 23:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Пірнання в ополонку на Басовому куті у Рівному таки відбудеться. Про це повідомляє інформаційний портал «Чарівне.Інфо».

Вже у четверте, попри нестійку погоду цього року, на озері Басів кут 19 січня на Водохреще містяни та любителі крижаного купання зберуться, аби разом помолитися за мир в Україні, взяти участь у чині освячення води та пірнути до ополонки з крижаною водою.

Дійство відбуватиметься неподалік рятувальної станції. Учасників купання забезпечать облаштованим пунктом обігріву та запашною гарячою ухою, яку роздаватимуть безкоштовно.

Чин освячення проведе владика Рівненський і Острозький Іларіон.

Як зазначив організатор заходу Олександр Курсик, за чотири роки вдалося чимало удосконалити. Цьогоріч ополонка буде ширшою, на лід покладуть резинові коврики, забезпечать, як і торік, лавками для перевдягання.

«Прошу рівнян паркуватися далі від ополонки, щороку виникають проблеми з тим, що водії намагаються заїхати до "Хортиці" і створюють затори», - зазначив Олександр Курсик журналістам «Чарівне.Інфо».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews