На Рівненщині сільська школа працюватиме з польськими колегами

16.01.2018 10:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Жорнівський НВК Дубенського району заключив угоду про співпрацю із Комплексом шкіл в  селищі Позездже Республіки Польща, повідомляє  Дубенська РДА.
Договір про співробітництво уклали під час візиту польської делегації на Дубенщину для участі в акції «Різдвяні канікули на Дубенщині» та у фестивалі духовної пісні «Різдвяні піснеспіви», .
В рамках подальшого співробітництва педагоги обох шкіл створять методичну раду для впровадження та обміну інноваційними технологіями у навчально-виховному процесі. Також сторони домовилися про спільні навчальні дослідження у середній школі з подальшою їхньою публікацією у польській та українській періодиці. А ще вчителі проводитимуть спільні семінари та конференції, культурно-мистецькі акції серед учнів та педагогів обох навчальних закладів.
Жорнівський НВК – другий навчальний заклад в Дубенському районі, який співпрацює з Комплексом шкіл в селищі Позездже, рік тому подібну Угоду підписала Вербська школа І-ІІІ ступенів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews