Причину пожежі на вулиці Ювілейна у Рівному розслідує поліція (Фото)

16.01.2018 13:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16 січня близько другої ночі до поліції надійшло повідомлення про пожежу,  яка сталася на вулиці Ювілейна обласного центру.

Поліцейські на місці події з’ясували, що в результаті підпалу вогнем пошкоджено склопакет вікна та частину стіни грального закладу.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій пожежу одразу локалізували. У приміщенні на момент загоряння перебували двоє осіб і адміністратор. Ніхто не постраждав.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. З місця події поліцейські вилучили пожежне сміття. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину.

Крім того, поліцейські перевіряють законність діяльності закладу та встановлюють його власника. За результатами перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews