Рівнянам презентували ляльку-мотанку (Фото)

16.01.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація персональної виставки Тетяни Ярощук «Таємничий світ ляльки-мотанки».

За фахом вона педагог, працює вчителем фізики та астрономії в Рівненському економіко-правовому ліцеї, захоплюється виготовленням ляльок-мотанок.Творчості Тетяни Ярощук притаманна багатофункціональність, де сутність виготовлених предметів народної творчості поєднується з естетикою краси. Майстриня розповіла про історію створення ляльки, яка виконує різні функції – охорона дому, сім’ї, дітей, господарства, близьких людей. Секрети їх виготовлення передаються з покоління в покоління.

Створені мисткинею ляльки є не тільки оберегами благополуччя та щасливого сімейного життя, а й стають дивовижними предметами декору. Як чудові й оригінальні подарунки вони завжди наповнені позитивною енергетикою, тому і недарма розійшлися по різних країнах світу: Польщі, Німеччині, Англії, Австралії, Росії тощо.

Під час презентації відбувся безкоштовний майстер-клас від автора виставки. Тетяна Володимирівна щедро поділилась своїми знаннями і навчала охочих як правильно виготовляти і кому дарувати оберіг, створений власними руками з щирою і світлою любов’ю та з позитивними емоціями. Вона докладно розповіла про техніку та етапи виготовлення ляльки.

Присутні зацікавлено слухали талановиту майстриню та отримали справжню насолоду від споглядання її робіт.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews