Рівненські лижники провели навчально-тренувальний збір

17.01.2018 08:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Навчально-тренувальний збір кандидатів до збірної команди Рівненської області з лижного туризму відбувся 9-14 січня в с. Буковець Верховинського району Івано-Франківської області, метою якого стала підготовка до участі у Чемпіонаті України з лижного туризму.

null
 Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

   Протягом шести насичених тренувальних днів під керівництвом директора-тренера Ігоря Кравця разом із гуртківцями комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» із Рівненського та Острозького районів відпрацьовували та вдосконалювали тактико-технічну майстерність з лижного туризму, а саме навчалися правильно працювати з лижним та туристичним спорядженням, долати різноманітні перешкоди в зимовій гірській місцевості та орієнтуватися в засніжених лісах Карпат.

null
 Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Варто зазначити, що основу збірної команди Рівненської області з лижного туризму складають гуртківці комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews