Жіноча команда БК“Рівне” поступилася фавориту вітчизняного баскетболу, команді “Київ-Баскет”

19.01.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Жіноча команда Баскетбольний клуб “Рівне” не змогла зупинити одноосібного лідера та фаворита вітчизняного баскетболу, команду “Київ-Баскет” на шляху до “Фіналу чотирьох” Кубку України.

Перша гра у Рівному фактично забезпечила столичним баскетболісткам вихід у наступний раунд змагань. Все вирішилось вже в першій половині матчу, яку “Київ-Баскет” виграв у 30 очок 23:53. До того ж, геть не клеїлася гра у наших лідерів, Вікторія Касаткіна дуже швидко отримала 5 фолів та залишила майданчик, Ірина Басалик вийшла на паркет з температурою, і показати ту гру, яку з неї вимагають не змогла. Прикрої травми, вже на початку третьої чверті зазнала наш капітан Людмила Спиридонова. Тож, “тримати удар” довелося найближчому резерву на чолі з невтомною Вікторією Шматовою. Як не дивно, вони не підвели, і другу половину рівнянки програли лише 12 очок. Тим не менше, уникнути розгрому не вдалося, підсумковий рахунок 60:102 на користь киянок.

Матч-відповідь у цій парі відбудеться у столиці 21 січня о 15:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews