У Рівному говоритимуть про просторовий розвиток міста (Анонс)

20.01.2018 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У понеділок, 22 січня, о 14.00 у приміщенні Інформаційно-освітнього простору InfoHub (м. Рівне, вул. Словацького, 3а) відбудеться круглий стіл «Конструктивний діалог влади й громади щодо просторового перетворення міста».

Метою заходу є обговорення перспектив налагодження конструктивного діалогу між владою та громадськістю у питаннях просторового розвитку Рівного, а також окреслення ефективних способів співпраці у напрямку планування змін міста.

Під час круглого столу учасники визначать проблеми просторових питань, які виникли у місті та обговорять інструменти співпраці, зокрема залучення фахівців й експертів та дослідження думки мешканців.

До участі у заході запрошуються представники Рівненської міської ради, зокрема міський голова та його заступники, секретар, депутати, представники виконавчих органів Рівнеради, архітектори, громадські активісти, представники ЗМІ та громадяни міста.

За детальною інформацією звертайтеся до Олени Пінчук, керівника проекту, тел: (067)3603296.

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Ефективне управління та роль мешканців», який впроваджується Рівненської обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews