У Квасилові на прийом до педіатра можна потрапити лише за попереднім записом

20.01.2018 21:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

По талонній системі за попереднім записом буде здійснювати прийом дітей лікар-педіатр Квасилівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини починаючи з 1 лютого цього року. Про це повідомляють на сайті "Інший Квасилів".

Записати свою дитину на прийом мешканці Квасилова можуть за номерами телефону: 20-45-12, або ж 068-560-28-65.

Як пояснила лікар-педіатр Квасилівської амбулаторії Наталія Максимова, подібне нововведення має зменшити чергу з дітей та батьків, яка досить часто збирається біля її кабінету:

– Відтепер дітям та їх батькам не потрібно буде чекати по кілька годин. Вони можуть спланувати свій час, прийшовши в амбулаторію саме на ту годину, на яку їм буде призначено.

Натомість, діти з невідкладними станами (задишка, гострий біль в животі, наявна температура тіла вище 39 градусів та відсутність ефекту жарознижувальних засобів), а також діти-інваліди будуть обслуговуватися позачергово.

Разом з тим, дітей до одного року для огляду і профілактичних щеплень прийматимуть у вівторок та четвер з 10.00 до 12.00 також за попереднім записом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews