У Рівному підпалили зал гральних автоматів

22.01.2018 12:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Про те, що на вулиці Степана Бандери обласного центру горить гральний заклад до поліції повідомили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій сьогодні, 22 січня, близько о пів на третю ночі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події з’ясували, що невідома особа шляхом підпалу пошкодила фасад приміщення, двері будівлі та вивіску. На момент пожежі у приміщенні перебувало двоє працівників закладу, які не постраждали.За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

null
 Фото з сайту ГУ НП в Рівненській  області

З місця події вилучили пожежне сміття та залишки паливно-мастильних матеріалів. У рамках кримінального провадження їх буде скеровано на експертизу.Крім того, поліцейські перевіряють законність діяльності закладу та встановлюють його власника. За результатами перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews