В Рівненській мерії відбулася зустріч з представниками Міжнародного Навчального центру методів активної освіти з Франції та Італії

25.01.2018 08:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 24 січня, у Рівненській міській раді відбулася зустріч за участю секретаря міської ради Сергія Паладійчука, директора рівненського палаці дітей та молоді Ірини Первушевської та делегації із Франції та Італії.

Зустріч відбулася в рамках співпраці спільних міжнародних проектів «Молодь і демократія» з партнерами  Франції та Італії  в Рівненському міському Палаці  дітей та молоді.

null
 Фото з сайту В. Хомка

Того ж дня, 24 січня, розпочалися тренінги, майстер-класи та круглі столи з учнівсько-педагогічним колективом  міському Палаці  дітей та молоді. Ця робота продовжиться і сьогодні.

null
 Фото з сайту В. Хомка

Тренери-викладачі CEMEA ( Міжнародний Навчальний центр методів активної освіти): Joelle Bordet,  Guislaisne Morrow, Olqa Montoya (м. Париж, Франція); Claudio Tosi (м. Рим,  Італія)  знайомляться з системою роботи Рівненського ПДМ з  метою подальшого  використання окремих освітніх методів і технологій  закладу у  співпраці  в рамках спільних молодіжних проектів. Про це повідомляє сайт міського голови В. Хомка.

null
 Фото з сайту В. Хомка

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews