Рівненські поліцейські отримали козацькі клейноди (Фото)

25.01.2018 09:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

В Управлінні патрульної поліції Рівного вчергове відзначили кращих охоронців порядку. Нагадаємо, в рівненських патрульних традиція — передавати козацькі атрибути: щит, шаблі та пірнач, як символи відповідальності перед колегами, народом, Україною, кращим правоохоронцям місяця.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

Учора відбулось чергове нагородження найкращих і козацькі атрибути вручав цього разу начальник управління СБ України в Рівненській області Бедрій Василь Васильович.

За результатами роботи щит було вручено 4 роті, яка протягом останнього місяця показала високий професійний рівень та достойні результати.

Патрульні Володимир Костюк та Вадим Жук отримали шаблі-відзнаки, як кращий та результативний екіпаж, а Руслан Бівол здобув пірнач — як патрульний, який проявив себе цього місяця якнайкраще.

Прикметно, що Вадим Жук цього дня отримав ще один подарунок. Разом з дружиною Марією, теж інспектором патрульної поліції, за півгодини до вручення нагород стали батьками чудової дівчинки. 

Джерело: прес-служба Патрульної поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews