Дівчина з Рівненщини стала найкращим готельним менеджером у Чикаго (Фото)

25.01.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Людмила Червона, уроджена Рівненщини, стала найкращим менеджером готелів у Чикаго за версією Асоціації продажів і маркетингу в готельному бізнесі Іллінойсу. Про це повідомляє «Голос Америки».

Нагороду вручили 17 січня в одному з готелів міста. Як розповіла одна з організаторів конкурсу Тіффані Браун, Людмила Червона одержала багато позитивних відгуків від своїх колег у галузі, які й визначали переможця.

Уродженка Рівного приїхала до США в 1999 році за Green Card. 

Вона відразу оселилася в Чикаго. Жінка починала з роботи в магазині, де пакувала продукти, але вже за рік пішла працювати в готельний бізнес. Протягом останніх чотирьох років вона обіймає посаду генерального менеджера в Chicago Essex Inn.

«Ми дуже пишаємося, що пані Червона виграла нагороду «Генеральний менеджер року». Вона не лише найкращий генеральний менеджер одного з найбільших ринків Америки, а і визнана як один із найкращих експертів з управління прибутками у своїй галузі», – заявив старший віце-президент мережі Oxford Hotels and Resorts Джордж Джордан.

Як зазначає «Голос Америки», нещодавно Людмилу Червону підвищили до посади генерального менеджера в регіоні. Тепер вона керуватиме двома готелями.

За матеріалами http://gordonua.com 
 
null
Фото http://gordonua.com 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews