Мешканців Рівненщини закликають долучитися до операції «Рубіж-2018»

26.01.2018 11:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

З метою попередження, виявлення та припинення порушень законодавства України з питань державної митної справи, виявлення кримінальних правопорушень у податковій та митній сферах, встановлення механізмів і схем порушень фізичними та юридичними особами вимог чинного законодавства при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області у взаємодії з фахівцями Рівненської митниці ДФС проводяться заходи в рамках загальнодержавної операції «Рубіж-2018».

Тож, якщо у вас є інформація щодо каналів незаконного переміщення товарів народного споживання через митний кордон України, контрабанди, відомі факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарської діяльності при здійсненні експортно-імпортних операцій, а також товарів, які ввозяться в Україну поза митним контролем та без сплати митних платежів, телефонуйте та повідомляйте про це за номерами телефонів оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області : (0362) 692-611,  (0362) 692-588.

Головне управління ДФС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews