На Рівненщині поліцейські вилучили зброю та наркотики(Фото)

27.01.2018 19:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Незаконне зберігання зброї та наркотичних засобів зафіксували у Здолбунові, Дубні та обласному центрі. Учора, 26 січня, близько 14:30 поліцейські на вулиці Дубенська обласного центру зупинили автомобіль «ВАЗ 2112» під керуванням 29-річного жителя Хмельницького. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили пістолет "ПМ-Т" та деревяну биту.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами), слідчі вилучене скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.Працівники карного розшуку Дубенського відділу поліції під час відпрацювання території, на вулиці Чернишевського районного центру зупинили 31-річного місцевого жителя. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього пакет із подрібненою маковою соломкою вагою 600 грамів.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Близько опівночі оперативники Здолбунівського відділення поліції на зупинці громадського транспорту у райцентрі помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду у 31-річного місцевого жителя поліцейські виявили два пакетики із марихуаною, чотири пакетики із наркотичним засобом «первітин», дві склянні трубки, три смужки фольги із залишками первітину та металевий наперсток із залишками "маріхуани".

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

За обома фактами незаконного зберігання наркотичних засобів розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.Наркотичні речовини слідчі вилучили та у рамках кримінальних проваджень скеровуватимуть на експертизу.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews