У Вараші аферисти ошукали пенсіонера

27.01.2018 20:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Учора, 26 січня, на гачок аферистів потрапив 70-річний житель міста Вараш.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що на стаціонарний телефон чоловіка, який у квартирі проживає один, близько дев’ятої ранку надійшов дзвінок. У слухавці пенсіонер упізнав племінника, який попросив терміново позичити п’ять тисяч гривень. Той погодився і вже через півгодини на порозі господаря помешкання стояв невідомий чоловік. Гість повідомив, що прийшов від начебто племінника і на підтвердження простягнув мобільний. У слухавці чоловік почув голос того ж родича, який сказав, що перебуває у Рівному, тому попросив товариша передати гроші.

Варашівець без жодних вагань віддав невідомому кошти. Утім, через деякий час засумнівався у своїх діях, тож покликав на допомогу свого онука. Молодик зв’язався із «племінником», який повідомив, що грошей не позичав, та у Рівне не їздив.

Пенсіонер повідомив про подію до поліції. За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

 Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews