У Рівному на Соборній копи вилучили у водія автомат

30.01.2018 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Учора вдень, під час патрулювання на вулиці Соборній патрульні виявили автомобіль LEND ROVER RENGE ROVER, який рухався по смузі для маршрутних транспортних засобів.Інспектори зупини авто і при перевірці документів виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме – нанесення букв та символів кустарним способом.

Під час поверхневої перевірки водій відкрив багажник автомобіля, де правоохоронці помітили предмет, ззовні схожий на зброю автомат Форт та 49 набоїв до нього, які ззовні були схожі на бойові, цивільний обіг яких заборонений.

null
 Фото з групи патрульної поліції у "Фейсбук"

При спілкуванні з 22-річним керманичем, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд у медичному закладі, проба виявилася позитивною.

Інспектори склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.3 ст. 122 КУпАП (порушення правил руху на смузі для маршрутних транспортних засобів).

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль доставили на арештмайданчик.

По факту відкрили провадження за ч.1 ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та ч.1 ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews