У Рівному крадія затримали на "гарячому"

31.01.2018 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Зловмисник проник до підсобного приміщення на шостому поверсі багатоквартирного будинку у Рівному і намагався вкрасти велосипед. Однак не врахував, що приміщення перебуває під охороною.

Близько 13 години до чергової частини надійшло повідомлення з охоронюваного об’єкта – багатоквартирного будинку на вулиці Грушевського. На місце спрацювання за лічені хвилини прибув наряд реагування батальйону поліції охорони.Прибувши до будинку, поліцейські піднялись на шостий поверх, де виявили невідомого чоловіка. Виявилось, що він проник до підсобного приміщення та намагався вкрасти велосипед. Невідомим виявився 47-річний рівнянин.

На місце події за фактом проникнення та спроби викрадення майна було викликано слідчо-оперативну групу поліції.За попередніми даними, за скоєння крадіжки затриманому чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років (за ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України).

Управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews