На Рівненщині оголосили обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад

31.01.2018 21:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні відбулося засідання конкурсної ради обласного щорічного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Рівненської області, повідомляє сайт Рівненської обласної ради.

- Ми завжди відстоюємо і наполягаємо на тому, що цей конкурс є надзвичайно важливим, адже він дає великі можливості для громад проявити ініціативу, визначити основні пріоритети на рівні району та залучити додаткові кошти. Пріоритетними напрямки цьогорічного конкурсу стали: енерго-та ресурсозбереження, організація ефективної системи надання соціальних послуг населенню, розвиток підприємництва та до визначних пріоритетів ми ще віднесли розвиток туризму. Саме туризм, є родзинкою нашої області, а тому важливо, аби кожен район максимально приділив цьому увагу, адже це додаткове інформування для гостей області та всіх жителів України про Рівненщину, - зазначив Олександр Корнійчук.

В ході засідання виконавчий директор Західноукраїнської регіональної ГО «Волинський ресурсний центр» Руслана Стасюк ознайомила всіх присутніх з результатами діяльності щорічного обласного конкурсу, а також розповіла про реалізацію проектів розвитку територіальних громад області – переможців 2017 року.

Згідно з рішенням обласної ради від 11 березня 2016 року №121 «Про щорічний обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад» (з внесеними змінами) конкурсна рада оголосила обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад на 2018 рік.

За словами Олександра Корнійчука, цього року на реалізацію проектів виділяється рекордна сума – 1 млн. 800 тис. грн..

Оголошення конкурсу цьогоріч відбулося значно раніше, що дає можливість для учасників конкурсу краще підготуватися та подати проекти. Крім того, Волинський ресурсний центр проведе два навчальні семінари: 15 лютого у місті Рівне 1 березня в місті Сарни для обговорення проблемних питань, які виникатимуть в учасників конкурсу при підготовці проектів.

Термін реєстрації та прийому документів розпочато з 31 січня та закінчується 30 березня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews