У Рівному вандали розбили розумну зупинку

01.02.2018 11:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Скло нової розумної зупинки, яку встановили біля автостанції «Чайка», уже розбили. Нагадаємо, кілька тижнів тому у місті Рівне становили десять розумних зупинок, повідомляє сайт Голосно.

 Нагадаємо, у лютому минулого року до міського голови Рівного звернулося дві фірми, які хочу встановити в місті ще 12 так званих розумних зупинок. За це компанії планують розміщувати рекламу на цих зупинках. За словами Володимира Хомка, у місті ще понад сотня зупинок, які потрібно облагородити.

- Ці розумні зупинки поставлені безкоштовно для міста. Кожна зупинка коштує десь до 100 тисяч. А це подарунок місту. Так, вони використовують дві площини для того, щоб якусь вигоду мати за те, що вони потратили кошти. Але над головою у користувачів зупинки буде табло, де буде написано, що до приїзду тролейбуса лишилася хвилина. Ми не дозволимо фірмам експлуатувати зупинки без підключення. Але ж хіба погано отримати десять зупинок грубо кажучи на «халяву»? – розповів міський голова.

Рівненські фахівці ще не встигли провести підключення.  Про те, що в одній із зупинок вже розбили скло, в управлінні ЖКГ кажуть, не знали. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews