На Рівненщині стартував конкурс «Міс РАЕС-2018»

02.02.2018 10:43   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині голосили конкурс краси серед працівниць Рівненської АЕС. Такий конкурс проводиться вже не вперше. Одним з призів для переможниці конкурсу стане професійна фотосесія, пише Північ-інфо.

Нині триває прийом заявок на інтерактивний конкурс «Міс РАЕС-2018»! Потенційним учасницям потрібно надіслати своє фото, зроблене не раніше, ніж півроку тому, та коротку розповідь про себе, де вказати ПІБ, посаду і підрозділ, дату народження, сімейний стан, захоплення, кредо тощо на електронну пошту конкурсу.

Як повідомляє газета «Енергія», учасницями можуть стати всі працівниці РАЕС – члени Атомпрофспілки віком до 35 років включно. У 2018 за корону можуть позмагатися й минулорічні конкурсантки.

Заявки приймаються до 15 лютого. Потім конкурсна комісія розмістить усі фото у мережі Фейсбук для голосування. Переможницю обиратимуть за кількістю лайків. Результати будуть оголошені напередодні Міжнародного жіночого дня – 8 березня.

Переможниця та дві призерки конкурсу будуть нагороджені призами. Спеціальний бонус для володарки звання «Міс РАЕС 2018» – професійна фотосесія!

За матеріалами http://piwnich.info 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info