"Кардинал-Рівне" поступився чемпіонам Польщі

02.02.2018 12:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

"Кардинал-Рівне" провів свій другий спаринг на закордонному міні-зборі у Польщі. У Бєльско-Бялій наша команда протистояла діючому чемпіону та лідеру польської Екстракляси - "Рекорду", у складі якого виступає вихованець рівненського футзалу Олександр Бондар."Рекорд" (Бельско-Бяла, Польща) - "Кардинал-Рівне" (Рівне, Україна) - 4:3 (2:1)

 

"Кардинал-Рівне" зумів на рівних протистояти діючому чемпіону Польщі - "Рекорду". Після мінімально програного першого тайму, у другому рівняни поступалися "Рекорду" із різницею у три м'ячі. Втім, зуміли впритул наблизитися до суперника. А здобути позитивний результат нашій команді завадила лише низька реалізація власних моментів.

Вже завтра, 2-го лютого, "Кардинал-Рівне" проведе свій заключний спаринг-матч у Польщі. У Глівіце рівняни зустрінуться з "Пястом". Початок зустрічі - о 19:00 за місцевим часом та о 20:00 за Києвом.

Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews