У Сарнах, оголосили конкурс на кращий ескізний проект в’їзного знака

02.02.2018 13:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Сарнах, що на Рівненщині, оголосили відкритий конкурс на кращий ескізний проект в’їзного знака до міста. Кожен учасник конкурсу може подати необмежену кількість ескізів. Участь у конкурсі є безкоштовною. Переможцю обіцяють приз, повідомляє Північ-інфо.

Ця своєрідна «візитна картки» міста Сарни Рівненської області, яка відображатиме історію, розвиток та символіку міста, інформують у міській раді. Конкурс на кращий ескізний проект в’їзного знака міста Сарни триватиме з 1 лютого до 1 березня. Конкурсні пропозиції подаються до виконавчого комітету Сарненської міської ради.

Переможець конкурсу отримає відзнаку міської ради та грошову винагороду в розмірі 2000 гривень. Оголошення підсумків конкурсу та визначення переможця здійснюється в день розгляду конкурсних пропозицій. Премійований ескіз та всі права на його використання переходять у власність територіальної громади міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews