У Рівному вручили державні відзнаки кращим спортсменам (Фото)

02.02.2018 18:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Кращих спортсменів з інвалідністю та фахівців галузі нагородили під час щорічного свята «Наша спортивна гордість» в обласному центрі «Інваспорт». Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
 Фото Рівненська ОДА

Визначили їх за підсумками минулого року. Призери отримали свої відзнаки у 10 номінаціях. Вручила їх заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Як зазначила чиновниця, у своїй групі регіонів Рівненщина займає перше місце у видах спорту осіб з інвалідністю. А за результатами оцінювання Міністерства молоді та спорту, рівненський центр «Інваспорт» входить до п’ятірки кращих в Україні.

«Ви – наша гордість, і тому ми надалі будемо виконувати усі матеріальні і моральні зобов’язання перед вами. У цьому році 15 спортсменів та 10 тренерів отримуватимуть обласну стипендію. Дуже приємно, що 6 призерів та тренер, які брали участь у Паралімпійських іграх, протягом 2 років будуть одержувати стипендії Президента України», - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

null
 Фото Рівненська ОДА

Кращих із кращих спортсменів обрали у паралімпійських та дефлімпійських видах спорту та тих, що не входять до програми таких ігор.  Крім того, визначили «Кращу молодь», «Паралімпійські надії», «Юну команду року», «Кращих ветеранів» та «Кращих тренерів-викладачів спорту». Відзнаки також отримали у номінаціях «Тренер року ДЮСШ», «Кращий голова фізкультурно-спортивного клубу» та «Слава Паралімпійського та Дефлімпіського спорту».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews