З Рівного до Києва - 210 грн: вкотре здорожчав проїзд

02.02.2018 23:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На тридцять відсотків подорожчав проїзд на Рівненщині у приміських, міжміських та міжобласних маршрутах. Серед причин - підвищення вартості на пальне та на запчастини. Про це повідомляє РТБ.

Якщо за останні півроку ціна на пальне зросла на тридцять відсотків, то й вартість квитка підвищилася. Нині в області ціна за один кілометр становить приблизно сімдесят п'ять копійок за кілометр. Тепер білет до Києва коштуватиме двісті десять гривень. Скажімо, у Рівному чотири перевізники, які возять пасажирів до столиці, намагаються тримати одну ціну.

Валентин Демчук, голова ГО "Союз перевізників України":

"Є й дорожче. Є 230 грн. Кожен перевізник вираховує для себе рентабельність перевезень. Залежить від того, які автобуси їздять. Які витрати на ці перевезення, який пасажиропотік. Конкуренція є, доволі жорстка, тому у будь - якого перевізника, щоб збільшити пасажиропотік, є бажання знизити ціну".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews