На Рівненщині дітям проведуть майстер-клас з акторського мистецтва (Анонс)

03.02.2018 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Для острозьких дітлахів проведуть майстер-клас з акторського мистецтва. Про це повідомляє «Острог.Інфо» з посиланням на «Район Острог».

Заняття відбудеться цієї неділі, 4 лютого, актовій залі Острозької дитячої школи мистецтв у  Початок о 15:00.

Майстер-клас проведе актриса Рівненського театру ляльок Дарія Поліщук.

Директорка Острозької дитячої школи мистецтв Наталія Балаушко розповіла, що Дарія – острожанка. Вона закінчила місцеву школу мистецтв (на той час – музичну школу) по класу фортепіано.

«Майстер клас призначений для того, щоб більше дати дітям знання і уявлення про театральне мистецтво,про специфіку акторської професії. Донести дітям і їхнім батькам,що навчання на драматичному відділі дуже важливе і корисне для розвитку особистості, щоб діти відчували себе більш впевнено і розкутіше по життю; донести, що це універсальний профіль, адже актори – це всебічно розвинені особистості.  Вони повинні і володіти словом, і співати, і танцювати, бути пластичними, володіти музичними інструментами і т.д. Я уже маю досвід викладання театральної студії для дітей, тому хочу дати поради, на що звертати увагу, показати кілька вправ і тренінгів для акторів. Також буде перегляд відеороликів на екрані», – розповіла пані Дарія.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews