Роман Коваль та екс-мер Вараша пікетувати Рівненську ОДА

05.02.2018 13:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні кілька десятків приїжджих із Вараша активістів приїхали до Рівного. Вимагають від обласної влади почути – хто нині керує Варашем, де, нагадаємо, відбувається переділ влади – Сергій Анощенко, який до цього керував містом, заявляє, що він є легітимним міським головою, проте більшість депутатів на чолі із секретарем Іриною Шумрою вимагають від нього скласти повноваження, повідомляє ЧаРівне.

null
Фото з сайту ЧаРівне

Заручившись підтримкою колишнього координатора партії Яроша на Рівненщині Романа Коваля, Сергій Анощенко разом із іншими активістами та депутатами увійшов до приміщення на шостому поверсі та чекає голову ОДА Олексія Муляренка. Крім того планують поїхати до обласного прокурора.

- Ми хочемо почути – хто нині є міським головою Вараша, також хочемо, щоб створили слідчу комісію при обласній владі з приводу цієї ситуації, - каже Роман Коваль.

 

null
Фото з сайту ЧаРівне

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews