На Рівненщині благодійників та волонтерів запрошують до участі у конкурсі «Благодійна Україна»

06.02.2018 20:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Національний конкурс «Благодійна Україна», засновником якого є Асоціація благодійників України – це загальнонаціональний проект з відзначення кращих волонтерів, меценатів країни та найефективніші доброчинні ініціативи. 

Мета конкурсу– розвиток та промоції благодійності в українському суспільному просторі.До участі запрошують представників громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери, отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів. За підсумком конкурсу кращі доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою – «Ангелом добра».

Термін подачі заявок для участі у Національному конкурсі «Благодійна України-2017» до 15 лютого 2018 рокуБільш детальна інформація про конкурс на його офіційному сайті www.blagoukraine.org.або Оргкомітеті конкурсу.Контактна особа: відповідальний директор Асоціації благодійників України Лобко Оксана – тел. (067) 16-404-11 konkurs.blago@gmail.com

За матеріалами Рівненської ОДА

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews