Дерева, які понищив снігопад на Рівненщині, йдуть на отоплення (Фото)

06.02.2018 23:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Внаслідок снігопаду у минулі вихідні в Здолбунові постраждало близько 80 дерев. Частину з них рятувальники прибрали ще у суботу ввечері.  Ті ж, які не створювали аварійних ситуацій та не перегороджували автодоріг, нині прибирають працівники комунальних служб.

null
 Фото Ірини Самчук

Як повідомила завідуюча відділом комунальної служби по благоустрою міста Здолбунівської міської ради Ірина Сирота, над ліквідацією наслідків погоди нині працюють дві бригади - КП «Здолбунівське» та група благоустрою Здолбунівської міської ради. Наразі працівники вже зрізали та прибрали 18 аварійних дерев на території ДНЗ «Ладоньки», по вул. Коперника, Шкільній, Шевченка, Л. Українки,  у скверах і парках.

null
 Фото Ірини Самчук

- Порізані дерева ми завозимо у КП «Здолбунівське». Адже там приміщення отоплюють твердим паливом.  Гілки ж складаємо, згодом працівники КП «Рівневодоканал» або приватні підприємці міста подрібнюють їх на щіпки для отоплення, - зазначила Ірина Сирота.

В ОСББ міста самотужки прибирають повалені дерева на своїх територіях.

null
 Фото Ірини Самчук

Джерело: "Нове життя".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews