У Рівному «Акустичний квартирник» зустрічає рік собаки (Фото)

06.02.2018 23:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Якщо раптом ви ще не викинули новорічну ялинку – не спішіть це робити, бо незабаром 16 лютого настане ще один Новий Рік за східним календарем.

Отже, відсвяткувати Рік Жовтої Земляної Собаки запрошують рівненські музиканти різних стилів, яки представлять свої пісні слухачу в форматі «Акустичного квартирника».

«Акустичний квартирник» це концерт рівненських музичних виконавців різних жанрів присвячений Новому року Собаки який за східним календарем наступає в ніч з 15-го на 16-те лютого 2018 року. Святкування нового року Жовтої земляної собаки відбудеться в кафе «Гостинна хата» за адресою: вул. С.Петлюри 22, початок з 18-00 до 22-00 години. Кафе знаходиться навпроти Лялькового Театру ( через дорогу від нього в будівлі де знаходиться «Єврошоп»)

На сцену «Акустичного квартирника» вийдуть такі виконавці, як заслужений артист України, музикант, письменник - Леонід Репета, фольклорист та лірник Андрій Ляшук, бандурист Назар Волощук, автори-виконавці Ольга та Олександр Кондратенки, Павло Магола, Наталія Павелко-Максимчук. Народні пісні заспіває гурт «Джерело» на чолі з Раїсою Цапун. Серед представників рівненських рок-гуртів свої пісні виконають фронт-мени колективів «Земля Живих» - Сергій Турович, та вокаліст блюз-гурту «Zabriskie point» Олексій Потянок. Цікавим буде виступ музично-танцювального гурту «Враження», в складі якого беруть участь батько та донька: Андрій та Уляна Оштуки.

 Ідея збірного концерту полягає в тому, аби об’єднати різних музичних виконавців представити глядачу їх творчість та в подальшому проводити різноманітні тематичні вечори. За задумом організатора Олексія Потянка «Квартирники» не мають обмежуватися лишень виконанням пісень, а можуть долучати до спільної творчості танцюристів, театралів, цікавих лекторів з фотографії, живопису, дизайну, психології, астрології тощо. Також в подальшому цікавими будуть майстер-класи з музики  танців, образотворчого мистецтва. Організатори «Квартирника» хочуть спровокувати творчих людей Рівненщіни на цікаві експерименти в галузі мистецтва. Якщо ви співаєте, пишете вірші, танцюєте то вам до нас, а вже черговий «Квартирник» знайде нову форму та тематику вечірки.

Благодійний внесок 40 грн – до 11 лютого, та 50 грн з 12 по 16 лютого!

Придбати квитки на концерт рівненських музичних виконавців «Акустичний квартирник» присвячений Новому року Собаки можна в кафе «Гостинна хата» (за адресою: вул. С.Петлюри 22 з 10-00 до 23-00 год. без вихідних)  та в магазині «Muzon» за адресою: вул. Короленка 1 – нульовий поверх ТЦ Злата плаза з 10-00 до 20-00 год).

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews