Рівненська митниця залишилася без керівника

07.02.2018 10:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівненська митниця Державної фіскальної служби України змінить керівника. Чутки про цю інформацію ширилися у місті вже давно. Ще минулого року пан Чаборай отримав пропозицію перейти на іншу роботу, але досі він чекав, коли завершать перевірку діяльності Рівненської митниці, а тому не зробив цього раніше. Втім, лише сьогодні вони підтвердилися. Про це пише "ЧаРівне" з посиланням на власні джерела.

Як стало відомо, Андрій Чаборай написав заяву, де просить звільнити його з посади за згодою сторін. На її підставі в.о. голови Державної фіскальної служби України Мирослав Продан вже підписав відповідний наказ про звільнення з посади начальника Рівненської митниці Андрія Чаборая.

null
Фото з сайту ЧаРівне

Згідно з наказом, Чаборай повинен покинути лави рівненських митників вже за місяць - 7 березня. А до того він планує ще піти у відпустку, яку досі не використав.

Хто замінить Андрія Чаборая на посаді - поки не відомо.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews