На дорогах Рівненщини чергують правоохоронці та надзвичайники

09.02.2018 12:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівненські рятувальники та патрульні моніторять найбільш складні ділянки автодоріг Рівненщини через несприятливі погодні умови. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Особливу увагу приділяють трасі міжнародного значення «Київ-Чоп» (Дубенський напрямок) та дорогам обласного значення. У разі суттєвого погіршення погодніх умов водіям транспортних засобів нададуть необхідну допомогу.

Служба порятунку Рівненщини нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі. Рятувальники наголошують водіям, аби вони дбали про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів, теплих ковдр та термосів з чаєм. І головне – дотримуватись правил дорожнього руху.

До слова, мережа автомобільних доріг загального користування Рівненської області становить майже 5150 км, з яких понад 2000 км – дороги державного значення та понад 3140 км – місцевого значення.

На дорогах чергують майже 200 чоловік особового складу на 50 одиниць спеціальної та допоміжної техніки, а в резерві - 70 одиниць техніки, готової до використання за призначенням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews