Анатолій Іваненко презентував рівнянам «Це було недавно, це було давно, або Ворота в дитинство» (Фото)

12.02.2018 23:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11 лютого відомий рівненський художник Анатолій Іваненко презентував нову картину «Це було недавно, це було давно, або Ворота в дитинство середини 20-го століття».

У мистецькій галереї «Євро-Арт» зібралися близькі та друзі, колеги, учні та просто шанувальники творчорсті митця. Анатолій Григорович поділився історією створення картини, яка є не просто полотном, а своєрідною машиною часу в роки дитинства.

Анатолій Іваненко багато розповідав про Луганщину, звідки родом, проте, Рівненщина для живописця давно стала рідною домівкою. Між тим, у спогадах художника досі живуть яскраві персонажі: дівчинка Таня, Едік та інші діти різного віку й походження. Поза часом лишаються старі напіврозібрані машини повоєнного часу, дорога, ставок, будинки...

Мистецтво не може жити без емоцій, а якщо художник вкладає в полотно свою душу й майстерність - так і народжується шедевр.

До слова, Анатолій Іваненко зізнався, що певний час вагався, чи писати цю картину, дискутував про це з дружиною, та, врешті, наважився. Поки-що картина «Це було недавно, це було давно, або Ворота в дитинство середини 20-го століття» знаходиться у галереї «Євро-Арт», тож усі шанувальники змістовного мистецтва мають змогу завітати й побачити все на власні очі.

null
 
 
 
 
 
null
null
 

 

null
 
null
 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews