У Рівному збивають електроопори (Фото)

13.02.2018 08:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У неділю патрульним надійшло повідомлення, що невідомий водій на вулиці Фабричній наїхав на електричну опору, в результаті чого на тій обірвалися дроти. Зі слів заявниці, водій намагався покинути місце події.

За орієнтуванням патрульні зупинили на вулиці Соборній автомобіль Mercedes-Benz з явними механічними ушкодженнями.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

21-річний водій не заперечував, що за його участі відбулось ДТП на вулиці Фабричній, однак зізнався, що покинув місце пригоди та мав намір поїхати додому, бо йому здалось, що електроопора не пошкодилась.

У керманича інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння, і на місці результат огляду становив 1,44 проміле, проте водій з ним не погодився. Для освідування у медзакладі відмовився.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

Патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (не мав відповідних документів), склали протоколи за ч.1 ст.130 (керував в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП, за 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews