Рівненська міська рада поклала гроші на депозит

14.02.2018 08:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

90 мільйонів гривень бюджетних грошей у цьому році вже поклала на депозит в "Ощадбанку" Рівненська міська рада. Про це повідомляє РТБ.

На рахунку кошти лежатимуть щонайменше три місяці. Про це сьогодні під час засідання виконавчого комітету сказав міський голова Рівного Володимир Хомко. За наявності коштів, що не використовуються - їх кластимуть на депозит і в майбутньому. Торік на депозитах у банку у різний період знаходилося від 105-ти до 130-ти мільйонів гривень.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

"Ми оголошували конкурс. От будем зараз розподіляти велику суму - 260 мільйонів. З них більшість почне використовуватися лише з кінця березня. От, по Макарова. 47 мільйонів. А ще поки конкурс проведем... Гріх не покласти гроші на депозит. В минулому році завдяки цьому заробили 15 мільйонів гривень. Все, що не використовуєм - кладемо на депозит. Депозит в державному банку. Той же стадіон. Виділяємо 20 мільйонів. А коли він почне будуватися? Чого не покласти ці гроші на депозит і не отримати відсотки? 10 відсотків. Чим погано?"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews