Депутати Рівненської облради звернуться до Президента та Уряду

15.02.2018 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Проект рішення із зверненням Рівненської облради до Президента та Уряду члени екологічної комісії вирішили внести до порядку денного позачергового засідання сесії, яке відбудеться сьогодні. Вони хочуть повернути силовиків на Полісся. Про це повідомляє РТБ.

Депутати збираються відреагувати на звернення жителів Сарненського району, які нарікають на незаконних старателів в урочищі Гальбин. Про це повідомив голова екологічної комісії Рівненської обласної ради Володимир Валявка.

«Було декілька депутатів з екологічної комісії в обласній раді і вирішили подати проект рішення щодо звернення до Президента, силових структур і Кабміну щодо нелегального видобутку в урочищі Гальбин. Кажуть, за інформацією місцевих, що там працює більше 200 мотопомп», - зазначив голова екологічної комісії обласної ради Володимир Валявка.

Як розповів заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, на даний час в урочищі Гальбин виставлено п’ять стаціонарних блок-постів за участі сил і засобів відділів і відділень ГУНП в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews