У Здолбунові старує "Візерункова весна"

15.02.2018 15:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

1 березня 2018 року на Здолбунівщині розпочинається «Візерункова весна» – творчий проект, який презентує відділ культури і туризму Здолбунівської райдержадміністрації.

Цього дня о 18.00 у будинку культури цементників відбудеться концерт за участю народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Візерунки» Здолбунівського районного будинку культури під керівництвом Заслуженого працівника культури України Олександра Стельмашука. На сцені виступатимуть виконавці, які в різні роки були і є учасниками цього колективу, створеного 45 років тому. Також у концертній програмі візьмуть участь ВІА «Небокрай» будинку культури с. Здовбиця та рок-гурт «Жнива» Здолбунівського міського клубу. Цього вечора на гостей свята чекатимуть атмосферне музичне дійство, ретро-фотозона, фотовиставка, присвячена історії ВІА 70-х років, та ін.

Захід відбудеться за сприяння Здолбунівської райдержадміністрації, Здолбунівських районної та міської рад.

Вхід на захід вільний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews