Суд у справі будівництва на вулиці Толстого перенесли

15.02.2018 19:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

До судового розгляду законності виділення землі під будівництво 12-поверхівки поблизу краєзнавчого музею у Рівному залучили третю сторону - обласну раду та обласне управління культури.

Також захисники інтересів музейників внесли клопотання про проведення судової експертизи рішення Рівнеради про виділення "Українській промислово-інвестиційній групі" земельної ділянки на вулиці Толстого, 10 під будівництво.

Суддя задовольнила це клопотання і перенесла засідання на березень. Нагадаємо, музейники вважають, що ділянка була виділена незаконно, адже зачіпає охоронну зону пам'ятки архітектури, і намагаються довести це у суді.

Представник забудовника від коментарів сьогоднішнього рішення відмовився. Позивач вважає, що експертиза рішення Рівнеради про виділення землі може поставити крапку у цій справі.

"Є на нашу думку низка порушень коли, виділялась ця земельна ділянка для будівництва. Ми сьогодні надали докази, єдине що їх не долучили, бо ми маємо їх направити відповідачу поштою для ознайомлення, зараз цей орган не діє, але є відповідь державної інспекції сільського господарства на запит депутата міськради і в ній вказано велику кількість порушень допущених при виділенні цієї ділянки", - розповів захисник інтересів музею Євген Варивода.

Джерело: РТБ. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews