На Здолбунівщині продовжили карантин

16.02.2018 18:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах буде призупинено ще на тиждень. Таке рішення ухвалили на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Здолбунівського району, яке відбулося 16 лютого.

Обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені на епідемічний період, продовжено до 23 лютого 2018 року включно.Карантин продовжено у зв’язку зі збільшенням кількості випадків захворювань на грип та ГРЗ у Здолбунівському районі. У період з 9 до 15 лютого за медичною допомогою з приводу захворювання на ГРІ до медзакладів району звернулося 539 осіб. Показник захворюваності становив 941,4 випадки на 100 тисяч населення, тобто перевищував пороговий рівень на 4,6 %.

Також вирішено забезпечити виконання заходів щодо обмеження масових зібрань у дитячих колективах, школах, спортивних закладах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews