Як рівненські поліцейські змагалися у плаванні (Фото)

16.02.2018 22:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

16 лютого поліцейські структурних підрозділів апарату ГУНП області та Рівненського НДЕКЦ виборювали першість в особистому та командному заліку з плавання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

На дистанції 50 метрів перемогу здобув начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Ігор Крутій із результатом 29,13 сек. Другу сходинку посів начальник управління превентивної діяльності Руслан Жук із різницею усього в дві сотих секунди. Третє місце дісталося інспектору відділу професійного навчання Олександру Покотилу – 29,5 сек.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

В естафеті на такій же дистанції першість здобула команда управління превентивної діяльності, до складу якої долучився заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. Срібло здобули поліцейські управління кадрового забезпечення, а бронзу — працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews