Рівняни вирішують, що буде з парком на Грабнику

18.02.2018 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

19 лютого в Open Office Платформи взаємодій “Простір” (вул. Соборна, 11, НУВГП) відбудеться обговорення облаштування парку на Грабнику. Початок о 18.00.

Захід організований в рамках публічних консультацій, які тривають з 1 по 20 лютого. Усі бажаючі мають можливість ознайомитися з концепцією майбутнього парку (див. за посиланням: https://goo.gl/6CVSRp) та висловити свою думку щодо пропозиції. Так, відгук можна надати, заповнивши анкету за посиланням: https://goo.gl/4TZsMy або на електронну пошту: rivne.public.consultations@gmail.com.

За більш детальною інформацією щодо заходу звертайтеся за телефоном: (068) 5722364, Оксана Майборода

Громадське обговорення організовано учасниками Коаліції громадських організацій Рада реформ Рівного та Громадянська мережа ОПОРА / Рівне у партнерстві з Платформа взаємодій «Простір» та Urban Form.

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Ефективне управління та роль мешканців», який впроваджується Рівненської обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews