Рівненщину відвідають педагоги з Донеччини

18.02.2018 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Протягом 20-22 лютого у Рівненські області гостюватимуть 27 педагогів з Донеччини. Вони братимуть участь у триденному семінарі, який відбудеться у межах спільного проекту Молодіжної організації Пласт НСОУ «Станиця Слов`янськ» та відділу освіти Рівненської районної державної адміністрації.

Це один з найбільших в Україні проектів з поширення кращого досвіду з національно - патріотичного виховання для педагогів Донбасу.

- Впевнений, що такі ініціативи є безальтернативним методом інтеграції областей України і є найбільш дієвим засобом національної безпеки. Вірю, що подібні ініціативи стануть не точковими елементами співпраці між регіонами, а частиною системної державної політики у освітній галузі, - переконаний голова Окружної Пластової Ради Рівненської округи (області) Юрій Шадий.

Протягом семінару планується проведення презентацій пластової виховної системи для навчальних закладів Слов’янська та Слов’янського району, відбір 50-ти педагогічних працівників навчальних шкільних і позашкільних закладів міста і району, теперішніх і майбутніх керівників пластових гуртків для поїздки до Рівненського району (Пластова оселя Волошки) з метою проходження 3-х денного вступного тренінгу з гурткової роботи за скаутською, пластовою методикою та обміну досвідом.

Брифінг з учасниками проекту відбудеться 20 лютого о 10.00 у малій залі засідань Рівненської райдержадміністрації. Контактний тел. 0978830805.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews