Рівне: сьогодні на Шкільній суд над добровольцем Стегнеєм

19.02.2018 09:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сьогодні, 19 лютого, о 14-й годині у Рівненському міському суді розпочнеться чергове судове засідання у справі добровольця Нацгвардії Святослава Стегнея. 

Нагадаємо, що судять колишнього добровольця за фактом вибуху гранати в житловому приміщенні на вулиці Спартака 17 серпня 2017-го року, в якому його звинувачують.

Факт причетності до вибуху гранати за зачиненими дверима кімнати, яку винаймав раніше судимий квартирант К.,  демобілізованого внаслідок контузії бійця Нацгвардії не доведено і це має зробити суд. 

Судові засідання відбуваються без участі обвинувачуваного, оскільки той без доведення вини та без документів перебуває в психіатричній лікарні з суворим режимом у Дніпрі.

 На попереднє судове засідання не з’явився й потерпілий, 56-річний квартирант будинку на Спартака. Нечасті гості на судах і бажані прямі свідки, які спровокували конфлікт в будинку Спартака, який завершився вибухом гранати.

null
Адвокати - попередній А. Войцещук та нинішній Л. Дем'яненко. Фото автора

 Проте певні подвижки в судовому провадженні є, оскільки 23 січня представник сина в суді Тамара Ахмедова таки домоглася заміни адвоката. Замість А. Войцещука тепер захищати підозрюваного С. Стегнея в суді буде Любов Дем’яненко, яка вже ознайомилася із справою й готова до захисту.  На суд запрошений в якості експерта фахівець в галузі психіатрії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews