На Рівненщині – чергові вибори в новостворених ОТГ

20.02.2018 11:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

ЦВК призначила вибори у Повчанській об’єднаній територіальній громаді, що на Дубенщині. До складу новоутвореної Повчанської громади ввійдуть села Дубенського району Повча, Будераж (Повчанська сільська рада) та Млинівського району Миколаївка, Буди, Гнатівка, Підбрусинь, Яблунівка (Миколаївська сільська рада).

На засіданні Центральної виборчої комісії 16 лютого 2018 року прийнято Постанову, якою призначено перші місцеві вибори у 40 ОТГ. Зокрема, у Рівненській області вибори пройдуть в 3-х громадах -  Олександрійській і Шпанівській Рівненського району, та Повчанській Дубенського району. Відповідно до Постанови ЦВК вибори пройдуть 29 квітня 2018 року.

При цьому Комісія оголосила початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів з 10 березня 2018 року.

Про це повідомляє Інформаційний портал м. Дубно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews