Держпродспоживслужба Рівненщини прозвітує про роботу за минулий рік
Опубліковано : Наталія Рівненська
Як на Рівненщині перевіряють харчові продукти на безпечність та захищають споживачів? Чи дотримуються санітарних норм у школах? Де захворіли тварини і що необхідно робити? Про це розкажуть в ГУ Держпродспроживслужби під час прес-конференції.
Захід відбудеться у середу, 21 лютого о 14:30 в управлінні (м.Рівне, вулиця Малорівненська, 91, зал засідань).Також ЗМІ зможуть побувати у лабораторіях, де власне й проводять дослідження.
Для зручності представників ЗМІ, о 14:00 буде надано транспорт до приміщення Рівненської ОДА, який доставить до приміщень лабораторії та Головного управління.
В прес-конференції братимуть участь: начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області – Володимир Лазарчук, представники підрозділів Головного управління.
Просимо підтвердити участь в прес-конференції до 18:00 год. 20 лютого 2018 року.
Контактні особи: Ірина Шай (067-262-02-80, 63-36-30, відділ організаційного забезпечення) , Тетяна Панасюк (097-65-439-56, 695-156 (прес-служба ОДА).
Джерело: RvNews