На Рівненщині відкрили третій сучасний сервісний центр МВС

21.02.2018 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Володимирці запрацював оновлений сервісний центр МВС № 5644. Це третій центр нового зразка в Рівненській області.

Нагадаємо, у 2016 році було відкрито сервісний центрів МВС у Рівному в приміщенні торговельного центру METRO Cash & Carry Ukraine, а в грудні 2017 року – у місті Дубно в приміщенні колишнього МРЕО.

Незалежно від місця реєстрації, у новому центрі можна буде швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

Послуги в сервісному центрі МВС № 5644 в смт Володимирець надаватимуть 4 адміністратори.

Центр найменший за кількістю надання адміністративних послуг та кількістю працівників в області, проте він оснащений сучасною комп’ютерною технікою, інформаційним боксом, веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. В новому сервісному центрі МВС є дитячий куточок, полиця для буккросингу, безкоштовний Wi-Fi для відвідувачів, передбачені зручності для людей з інвалідністю.

«Завершальним етапом реформи сервісних центрів МВС на Рівненщині стане відкриття четвертого оновленого сервісного центру МВС в м.Сарнах. Наразі тривають ремонтні роботи і вже у квітні планується офіційне відкриття», – зазначає в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Валерій Белець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews