Жіноча команда БК “Рівне” зазнала поразки у повторному матчі в Харкові

21.02.2018 17:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Розгромної поразки зазнала жіноча команда БК “Рівне” у повторному виїзному матчі чемпіонату баскетбольної Суперліги проти суперниць із Харківського авіаційного інституту. Рахунок гри – 62:85.

У першій чверті здалося, що рівнянки виглядають свіжішими. Підопічні В’ячеслава Ковалевського попервах контролювали хід подій і ближче до завершення десятихвилинки відірвалися на 11 очок. Але двічі поспіль поцілила здалеку Ворончихіна і ХАІ повернувся у гру. Якщо першу чверть господарки програли 20:25, то у другій скоротили відставання до -3. Перерва також пішла на користь харків’янкам, бо на екваторі чверті після влучання Олександри Чек вже вони вели +11. Потім лідер ХАІ Чек і Покровенко реалізували два поспіль триочкових і перевага господарок сягнула 15 пунктів.

Найрезультативнішою у складі нашої команди у цій грі стала Вікторія Касаткіна. На її рахунку 18 очок. Нагадаємо, днем раніше БК “Рівне” здолав ХАІ – 94:74.

Незважаючи на лише одну перемогу у двох матчах БК “Рівне” зберіг третю позицію у турнірній таблиці жіночої баскетбольної Суперліги. Наступну гру чемпіонату рівнянки проведуть 9-го березня у Києві проти “Динамо”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews