Рівненський «Верес» з партнерами оголошує спільну акцію «Здай кров – врятуй життя!»

22.02.2018 14:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Народний Клуб «Верес» спільно з сайтом Donor.UA, фондом "Скарбниця Надії" та  інтернет-магазином Dybok.UAоголошує спільну акцію «Здай кров – врятуй життя!» Мета акції – привернути увагу людей до донорства, до того, що здана кров може врятувати чиєсь життя.

 У рамках акції «Здай кров – врятуй життя!» цієї неділі, 25 лютого, на поле «Арени Львів» футболістів рівненського «Вереса» та київського «Динамо» виведуть колишні пацієнти відділення онкогематології, які подолали рак, і яким переливали донорську кров.

 Мар’яна Рева, заступник директора фонду "Скарбниця Надії":

- Наш фонд вже вісім років опікується онкогематологічним відділенням обласної дитячої лікарні. У нас вже давня співпраця з Народним Клубом «Верес», який неодноразово підтримував юних пацієнтів відділення. Ми помітили, що чимало донорів – це вболівальники «Вереса». Тож, вирішили влаштувати спільну акцію. Ми хочемо розказати, усім, що, здаючи кров, реально врятувати життя. Сподіваюся, що до цієї акції долучиться чимало нових донорів, а інформація на нашому сайті переконає людей, що донорство – це не страшно.

 

 

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews