У Рівному суд у гучній справі п`яного за кермом депутата Лобчука перенесли

23.02.2018 12:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні у Рівному о 9 год. ранку в міському суді мало відбутися слухання під головуванням судді Наталії Діонісьєвої С про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння), де обвинувачується депутат Рівненської обласної ради від БПП Микола Лобчук. Втім, воно не відбулося,повідомляє Рівне Медіа.

Як повідомила журналістам суддя, напередодні Микола Лобчук звернувся до суду із заявою, в якій просить перенести слухання через те, що йому не вистачило часу укласти договір з адвокатом. Наталія Діонісьєва зазначила, що згідно з законом, він має на це право.

Відтак, судове засідання у цій справі відбудеться у вівторок, 13 березня, о 15 год.

Нагадаємо, що в ніч на 10 лютого у Рівному поліцейські під час патрулювання вулиць міста помітили автомобіль «Honda CRV» білого кольору, який проїхав на забороняючий сигнал світлофору на перехресті вулиць Бандери-16 липня. Патрульні одразу подали звукові сигнали з вимогою зупинитися для перевірки. Втім, водій замість того, щоб зупинитися, почав тікати від поліції. Виявилося, що за кермом перебував чинний депутат Рівненської обласної ради від БПП 37-річний Микола Лобчук, у якого були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити тест на вміст алкоголю в крові він відмовився. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews