На РАЕС вирішують долю енергоблока-мільйонника

23.02.2018 13:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Перші громадські слухання щодо продовження терміну експлуатації енергоблоку №3 Рівненської АЕС провели у Володимирці. Висловити свою думку зійшлися активісти та депутати шести сільрад, пише Північ-інфо.

Цього разу атомники зустрічалися з жителями Довговільської, Жовкинівської, Каноницької, Красносільської, Антонівської, Берестівської сільських рад та Володимирецької селищної ради.

Переконували людей у необхідності запуску цього блоку після капремонту головним чином через гроші, які виділяє держава тим, хто мешкає у зоні РАЕС. Так, минулоріч уряд спрямував понад 32 мільйони гривень державної субвенції, з яких близько 10 мільйонів гривень отримав Володимирецький район. За ці гроші тут ремонтували школи, дитячі садочки та ФАПи.

null
Фото Північ-інфо

За результатами громадських слухань учасники переважною більшістю голосів підтримали рішення щодо продовження терміну експлуатації першого поліського атомного енергоблока-мільйонника.

Наступні громадські слухання відбудуться 26 лютого вже на Волині, інформує РАЕС.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews